NIEUW: volg een E-learning module!  Klik hier

Niets is vanzelfsprekend

Als je iets wilt dan moet je er energie in steken.

Zie jezelf als een kostbaar cadeau.

Ga er zorgvuldig mee om.

Kennis is macht
Zelfkennis is vertrouwen.

Emoties en gevoelens

Niets is wat het lijkt.

Het is slechts een afspiegeling van
ons innerlijk en onze perceptie.

Gun jezelf rust.

Een ander trapt voor jou niet op de rem.

Uitdaging

Maak van je probleem een uitdaging.

Blog

Wilt u een melding ontvangen als er een nieuwe blogpost online staat? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Naam:
E-mail adres:

Het rouwproces - van groeien naar opnieuw bloeien!

14 March 2016 door psycholoog Karin Fehling

Afgelopen week liep ik in de ochtend samen met Buddy in het natuurgebied “de Elzen” en voelde ik de warmte van de zonnestralen op mijn gezicht. Sinds een aantal weken loop ik hier iedere ochtend Buddy uit te laten en zie ik de natuur weer tot leven komen. Na de afgelopen maanden is de zon een graag geziene gast!

Lees verder >


De glimlach van een kind!

29 February 2016 door psycholoog Karin Fehling

Zaterdag 27 februari 2016 ben ik opnieuw als vrijwilliger meegegaan met een evenement wat georganiseerd werd door de High Five Foundation, een stichting die zich inzet voor kinderen van 4 tot 18 jaar, die onder de armoedegrens leven. Dit keer was de doelgroep de kinderen tussen 4 en 12 jaar. Ruim 90 kinderen hadden zich aangemeld voor een Make Over Day!

Lees verder >


En dan blijft er een leegte over!

22 February 2016 door psycholoog Karin Fehling

Het overlijden van een dierbare brengt veelal een leegte met zich mee. Vorige week schreef ik een blog n.a.v. het overlijden van de partner van mijn moeder. Vandaag een vervolg daarop.

Lees verder >


Een open wond!

14 February 2016 door psycholoog Karin Fehling

Dit keer een persoonlijke blog ter nagedachtenis aan Ron van Boxel, de partner van mijn moeder, die helaas donderdagochtend 11 februari 2016 in zijn slaap is overleden.

Lees verder >


Ben jij lief voor jezelf?

08 February 2016 door psycholoog Karin Fehling

Hoe vaak bekritiseer jij jezelf,  vind jij jezelf niet goed genoeg of is een ander altijd beter, leuker, slimmer etc. In de huidige maatschappij met voetballers, acteurs, zangers en fotomodellen als ideaalbeeld, focussen we ons  op de buitenkant en bekritiseren wij onszelf wanneer wij niet aan de norm voldoen. We kiezen er voor om de menigte te volgen en laten onze eigen dromen varen.

Lees verder >


De eerste stap op weg naar geluk!

11 January 2016 door psycholoog Karin Fehling

En, ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten naar een gelukkig leven? Voordat we gaan beginnen nog even dit. Like de pagina van Brainchange op Facebook. Met regelmaat zet ik daar informatie op die jou kan ondersteunen op jouw weg naar geluk. Alle beetjes helpen nietwaar!

Lees verder >


2016, het jaar van verandering!

04 January 2016 door psycholoog Karin Fehling

Allereerst wens ik jou veel  liefde, geluk en gezondheid in 2016. Volgens de numerologie staat het jaar 2016 (= het getal 9) voor een jaar van afronden en beëindigen. Oude denkpatronen dienen losgelaten te worden en nieuwe denkpatronen zullen ontstaan. Graag wil ik hier een steentje aan bijdragen door het schrijven van mijn blogs te blijven continueren en daar een verdieping aan toe te voegen. Maar ook door het geven van 1-daagse trainingen met geluk als thema!

Lees verder >


Een terugblik!

21 December 2015 door psycholoog Karin Fehling

Met het einde van 2015 in zicht is het tijd voor een terugblik. Een bewogen jaar, waarin ik mijzelf  op diverse gebieden heb uitgedaagd.

Lees verder >


Ademhalen, het medicijn van de toekomst!

07 December 2015 door psycholoog Karin Fehling

Afgelopen week was ik bij een congres van het BivT met als thema "Wat maakt een mens beter". Eén van de sprekers was Wim Hof, The Iceman. Hij gaf zijn visie op gezondheid en vertelde over zijn ervaringen. Geen ingewikkelde theorieën maar gewoon logisch nadenken. Zijn motto: “Wat ik kan, kan iedereen!”

Lees verder >


Waar een wil is, is een wet!

02 November 2015 door psycholoog Karin Fehling

We weten allemaal dat positieve gedachten beter voor ons zijn dan negatieve gedachten. En toch geven wij ongemerkt de voorkeur aan negatieve gedachten met alle gevolgen van dien. Want aan het vasthouden van negatieve of positieve gedachten is een consequentie gekoppeld. En daar houden we totaal geen rekening mee.

Lees verder >

Vorige 1

2

3 4 5 6 Volgende